США

Омріяна віза в США на 10 років – реальність!       тел. 099 7845 401, 068 0786 981

ВІЗА ДО СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ

  • туристична віза США/ гостьова віза США/ бізнес віза США – категорії B1,B2;
  • туристична віза через курси англійської мови;
  • документи на візу в США                                                                 

Washington.D.C-HotelClusterBlog-1024x666         Вид_на_Нью-Йорк          Niagarskiy-vodopad

Ми оцінимо Ваші шанси, підкажемо варіанти їх підвищення, допоможемо зібрати та правильно оформити пакет документів, заповнимо анкету, призначимо дату подачі документів, підготуємо Вас до особистої співбесіди з консулом.

Як виїхати в США? – Це питання турбує багатьох. Адже Америка- країна великих можливостей. Іммігранти з усього світу щороку намагаються потрапити сюди з надією на краще майбутнє. Наявність візи у Вашому паспорті забезпечить Вам гарантований виїзд в США.

Віза в США – справа непроста, але якщо до неї підійти серйозно, цілком можлива. Існує два основні види віз, що дозволяють в’їзд на територію США – імміграційні та неімміграційні.  Імміграційна віза передбачає виїзд в США на постійне місце проживання. Неімміграційна віза дозволяє в’їхати до країни з певними цілями, після закінчення справ обов’язково повернутися.

Типи неімміграційних віз:

  • візи для ділових та туристичних поїздок (туризм, гостьова, бізнес, лікування)
  • робочі візи
  • студентські візи
  • візи для учасників програм обміну (Work&Travel, Intership,Work&Study)
  • візи для членів екіпажу
  • візи для релігійних працівників
  • візи для журналістів
  • візи для хатніх робітників

Все більше українців відкривають туристичні або гостьові візи. Такі візи легко відкривати, до того ж в Америці справді є що подивитися, навіть бувалий турист відкриє для себе безліч знахідок.

Туристичні візи в США відкривають на 10 років, з правом перебування в країні 6 місяців. Тож відкривши один раз візу, Ви можете  щороку їздити до Штатів і перебувати там по півроку!Американська туристична віза належить до категорії B1/B2. Сюди ж входить і гостьова віза в США, цей тип підходить заявникам, які хочуть відвідати близьких родичів чи друзів. В такому випадку, Вам необхідно попросити свого родича надіслати лист-запрошення з реквізитами. Ви також можете відкривати категорію B1/B2 при участі у конференціях, або діловому візиті. А ще таку візу можна отримати під короткострокові курси англійської мови.

Для студентів існують студентські програмиWork&Travel, Au-pair, для молодих спеціалістів – intership. Можна, також оплатити курси англійської мови, частково навчатися. Або спробувати отримати грант на навчання, вкладати кошти в бізнес.

Якщо Ви  висококваліфікований спеціаліст, апробуйте отримати контракт на працевлаштування. Робоча віза в США відкривається за наявності робочого запрошення, тобто контракту.

DSC02100         chicago         m2699cfd0

Які ж потрібні документи на візу в США? – Для того щоб звертатися до посольства США в Києві за візою, необхідно сплатити візовий збір, заповнити анкету DS-160, та призначити дату співбесіди. Додатковими документами є підтвердження Вашого матеріально становища – довідка з роботи, з банку, довідки про нерухомість та інше майно.

  • Закордонний паспорт, дійсний не менше ніж 6 місяців після запланованої дати повернення зі США
  • Фото 5 на 5 в електронному варіанті
  • Український паспорт
  • Ідентифікаційний код
  • Довідка з місця праці
  • Довідка з банку, про будь які заощадження, надходження.
  • Сертифікати на майно (додатковий документ)
  • Будь які інші документи які засвідчують Ваше становище в Україні.
  • Заповнена в електронному варіанті анкета DS-160
  • Квитанція про сплату консульського збору
  • Підтвердження про призначення дати співбесіди
  • Бронювання готелю або інша адреса вашого перебування в США

Найважливішим моментом є співбесіда в посольстві США у Києві. Кожен аплікант особисто спілкується з візовим офіцером, який прийме рішення щодо Вашого прохання. Після проходження співбесіди Вас попросять здати біометрію – відбитки пальців.

Віза в Америку  – лише половина справи.  Як залишитися в США? – це питання турбує багатьох новоприбулих…  Зазвичай, найлегше освоїтися молодим людям.  Якщо ви приїхали на туристичній візі, можна спробувати податися на навчання, на основі цього змінити свою візу на студентську. Найлегшим способом до імміграції є лотерея Green Card LotteryСтавши переможцем лотереї Ви отримаєте можливість офіційно іммігрувати до США.

Ви ще роздумуєте над питанням “Як відкрити візу в США” ? – звертайтеся до нас, ми  розповімо Вам як отримати омріяну візу в США.